<< Vorige


CHORD CPM-2800 versterker - 2x120W


Artikelcode: V75CHORD CPM-2800 versterker - 2x120W
Chord CPM 2800 geïntegreerde stereo versterker
Hier kunnen de individuele input niveau's individueel worden ingesteld voor elke bron, zodat u niet te maken heeft met onverwacht grote volumeverschillen bij het schakelen tussen verschillende ingangen. De twee recording uitgangen bieden alle mogelijkheden voor het opnemen van één bron terwijl u luistert naar een andere.

De eindversterker die is gebaseerd op Chords beproefde en veel geteste technologie van ultra hoge frequentie lage-ESR voedingscircuit heeft het vermogen om heel veel energie op te slaan en snel af te geven. En dat volgens een uiterst efficiente techniek, die bij conventionele ontwerpen niet wordt gevonden. Deze techniek geeft de versterker een enorme reserve aan direkt en nauwkeurig beheerst vermogen, dat uitmuntend in staat is om ook de lastigste luidsprekers aan te sturen.
Met de mogelijkheden om de pre-out uitgangen en de luidsprekeruitgangen gekombineerd of apart te kiezen wordt een veelzijdig inzetbare toepassing mogelijk: als voorversterker, als geïntegreerde versterker of, in kombinatie met een andere eindversterker, voor bi-amping toepassing.

Vermogen 2 x 120 Watt bij 8 ohm en 2 x 170 W bij 4 ohm, zeer stabiele versterker.
Analoge ingangen: 3 paar cinch en 2 paar XLR 
Digitale ingangen: 1 x BNC, optisch TOSLink, USB en draadloos Bluetooth A2DP
Inclusief de stabiliserende en dempende Integra voeten.
Holland Link is geautoriseerd dealer voor CHORD Electronics.
8895.00


Aantal