<< Vorige - Volgende >>


CHORD SPM 650 Stereo Eindversterker


Artikelcode: V70CHORD SPM 650 Stereo Eindversterker
CHORD SPM-650 STEREO EINDVERSTERKER
Onvoorwaardelijk stabiele (ook onder 2 ohm!) eindversterker. Zéér precieze en zuivere weergave. Uit massief aluminium vervaardigd in Engeland. Met zowel cinch als XLR gebalanceerde in- en uitgangen.
Leverbaar in zilver of zwart, met of zonder Integra voeten.
Bijpassend is de CHORD CPA-2500 of de CPA-3000 voorversterker.

De SPM 650 stereo eindversterker heeft een groot vermogen, om zelfs de meest veeleisende luidsprekers in iedere situatie perfect onder controle te houden. Door het innovatieve Chord netspanningsconcept wordt muziek met absolute precisie en waarneembare levendigheid weergegeven. 

Met de ervaring uit de professionele studio's kon een versterkerconcept van de allerhoogste klasse gerealiseerd worden. Het hoogfrequente Chord netspanningsdeel staat garant voor een stabiele en snelle energielevering en verzekert een hoge mate van controle over de luidsprekers bij iedere muzieksoort. Met speciaal voor Chord gefabriceerde Mosfet versterkerbouwstenen wordt muzikaliteit en presentie een vanzelfsprekendheid. Tenslotte staan tweemaal 170 Watt aan 4 Ohm ter beschikking bij de vergulde luidsprekerklemmen. 

De professionele eindversterker is volkomen vrij van vibraties in de inmiddels legendarische Chord behuizing van puur aluminium geïntegreerd en onderstreept hiermee de horende blik op de toekomst. Een meesterlijk stabiele behuizing wijst naar de hoge kwaliteitseisen van de Chord handarbeid en het onmiskenbare ontwerp. 

De SPM 650 opent nieuwe wegen in het samenspel met luidsprekers en maakt daadoor een integraal onderdeel uit van het Chord concept voor alle high end componenten. De Chord SPM 650 is een consistente versterker die tegemoet komt aan de hoogste individuele eisen van klankbelevenis en compromisloos design. 

Technische gegevens
· Uitgangsvermogen
- 1 dB, 0.2 Hz tot 46 kHz
- 3dB, 0.1 Hz tot 77 kHz
· Frequentierespons (8 Ohm)
- 1 dB, 0.2 Hz tot 46 kHz
- 3dB, 0.1 Hz tot 77 kHz
· Frequentierespons (4 Ohm)
-1 dB, 0.2 Hz tot 39 kHz
- 3 dB, 0.1 Hz tot 75 kHz
· Ruisafstand
Beter dan -103dB, 'A' gewogen, op 2/3 van het vermogen
· Kanaalscheiding
Beter dan 95 dB.
· Ingangen
1 x XLR
1 x Cinch
· Ingangsimpedantie
100 kω. Symmetrisch/Asymmetrisch
· Ingangscapaciteit
< 30 pf
· Uitgangsimpedantie
0.02 ω
· Afmetingen (mm)
420 x 88 x 355 (B x H x D)
· Gewicht
10 Kg
4795.00


Aantal